Novice

JAVNO POVABILO ZA ODKUP FOTOGRAFIJ BELE KRAJINE

Bela krajina - srčnih ljudi

RIC Bela krajina objavlja povabilo za odkup fotografij Bele krajine, ki bodo uporabljene za promocijske vsebine turistične destinacije Bele krajine.

Pogoji:

-          Fotografija se mora lokacijsko navezovati na Belo krajino;

-          Fotografija mora biti opremljena z imenom in priimkom avtorja ter lokacijo;

-          Originalna velikost fotografije mora biti minimalno 4032x3024 slikovnih pik;

-          Fotografije ne smejo biti pred tem uporabljene za komercialne namene;

-          Fotografije morajo biti avtorsko delo prijavitelja, prijavitelji z oddajo fotografij naročniku zagotavljajo, da so lastniki in avtorji fotografij in kot taki izključni imetniki avtorskih pravic in da na teh fotografijah ne obstajajo kakršnekoli pravice tretjih oseb;

-          Fotografije naj bodo v jpg. ali jpeg. formatu.

 

Prijavitelji fotografije pomanjšane velikosti (samo za predogled, izbrane originale avtorji dostavijo po podpisu pogodbe) dostavite preko WeTransferja na naslov gregor.jevscek@ric-belakrajina.si ali na elektronskem mediju v TIC Črnomelj (Trg svobode 3, 8340 Črnomelj) najkasneje do 22.8.2018.

Cena za odkup posamezne fotografije znaša 50€/neto.

Prednost pri odkupu bodo imele fotografije, ki prikazujejo aktivnosti v Beli krajini (npr. kolesarjenje, tek, pohodništvo, vinogradništvo, prireditve, domačo obrt itd.)

Prijave sprejemamo do ponedeljka, 22.8.2018 na elektronski naslov: gregor.jevscek@ric-belakrajina.si.  RIC Bela krajina, TD Vigred in TIC Semič bodo o odkupu odločale do 28.8.2018.

 

 VD srrs sto +


« Nazaj na novice