Novice

Nov poziv za vstop v Podjetniški inkubator in coworking Bela krajina

RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v podjetniški inkubator – pisarniški prostori v enoti Podjetniškega inkubatorja Bela krajina PH Stratus Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj  in v enoti Podjetniškega inkubatorja TRIS Kanižarica, Kanižarica 41, Črnomelj.


S pozivom omogočamo najem pisarniških prostorov (1. in 2. etaža Poslovne hiše Stratus) v skupni površini 106,99 m2 ter pisarniških prostorov v TRIS Kanižarica v skupni površini 81 m2.


Kandidati lahko oddajo vlogo za sprejem v redno članstvo podjetniškega inkubatorja.

Rok za oddajo prijav za člane vključene v inkubator na ta javni poziv je 

15. 09. 2017. Odpiranje vlog bo potekalo v roku štirinajst delovnih dni od prejema vlog. O sprejemu bo odločala Komisija za sprejem v Podjetniški inkubator Bela krajina (v nadaljevanju Komisija). Komisija bo podala mnenje glede vključitve najpozneje sedem dni od odpiranja vlog.

Pozivamo tudi k vključitvi v coworking prostor Podjetniškega inkubatorja Bela krajina. Coworking ali sodelo je način dela, ki vključenim posameznikom in podjetjem omogoča, da si občasno ali stalno delijo »sodelovni« prostor z drugimi ustvarjalci  iz svoje ali sorodnih panog. Kandidati lahko oddajo vlogo za člane vključene v  coworking prostor, ki je priloga tega razpisa.

Za članstvo za vključitev v »coworking« prostor je rok neomejen. Kandidati se lahko vključujejo skladno z razpoložljivim prostorom.

Dokumentacija:

Javni poziv (pdf; 1,2 MB)

Pravilnik (pdf; 305,4 KB)

Vloga za coworking (doc; 217,5 KB)

Vloga za vstop v podjetniški inkubator (doc; 243 KB)

Finančni načrt - obrazec (xls; 32,5 KB)


« Nazaj na novice