Novice

Postani specialist - prijavi se na Digitalno akademijo!

Dig Akademija Bela krajina

ODPRTE so PRIJAVE v program DIGITALNA AKADEMIJA!

V Podjetniškem inkubatorju Bela krajina, enota Stratus (ulica heroja Stariha 19, Črnomelj), bo v coworking prostoru od aprila do sredine junija, vsak četrtek med 15. uro in 18:30, potekal program »Digitalna akademija«! Program je primeren za vse, ki želite nadgraditi znanje, razumeti logiko digitalnih procesov in postati specialist za digitalni marketing!

Izvedenih bo 10 modulov po 4 šolske ure:
1. OSNOVE DIGITALNEGA MARKETINGA (5. april)
2. STRATEGIJA DIGITALNEGA MARKETINGA (12. april)
3. OBLIKOVANJE BLAGOVNE ZNAMKE IN VHODNI (INBOUND) MARKETING (19. april)
4. USTVARJANJE PERSON IN VSEBIN ZA NAKUPNO POT (26. april)
5. KOMUNICIRANJE NA FACEBOOKU IN INSTAGRAMU (10. maj)
6. E-COMMERCE (17. maj)
7. E-MAIL MARKETING (24. maj)
8. VIDEO MARKETING + BLOG (31. maj)
9. NAKUPNI LIJAK IN UPORABNIŠKA IZKUŠNJA (7. junij)
10. ANALITIKA (14. junij).

Module bodo izvedli priznani predavatelji:
* JASNA SUHADOLC (direktorica, agencija Virtua PR)
* UROŠ ŽIŽEK (partner in direktor raziskav, E-laborat)
* NINA KOŽAR (svetovalka za digitalno komuniciranje, agencija Virtua PR)

Vabimo vas k vpisu na digitalno akademijo! Prijave že zbiramo, in sicer do vključno 3. aprila 2018 na email kristian.asani@ric-belakrajina.si, kjer dobite tudi več informacij.

Število mest je omejeno! Predznanje ni potrebno, vseeno pa je zaželeno osnovno poznavanje digitalnih platform in lasten računalnik.

Za člane belokranjskega inkubatorja in za že obstoječe člane coworking prostora je izobraževanje brezplačno. Za vse ostale je cena 150 € + DDV, s tem pa postanete tudi polletni člani coworking prostora in tako pridobite še ostale bonitete članstva.

/////////////// /////////////// /////////////// /////////////// ///////////////

PREDAVATELJI:

* JASNA SUHADOLC je direktorica agencije Virtua PR z dolgoletnimi izkušnjami na področju digitalnega komuniciranja. Njeni naročniki so slovenska in tuja podjetja, ki jih izobražuje in jim svetuje o uporabi novih tehnologij za učinkovitejše komuniciranje. Je avtorica knjige "Nove priložnosti e-komuniciranja" (PRSS & GV založba, 2007), številnih strokovnih člankov ter pogosto vabljena predavateljica, članica strokovnih žirij in programskih svetov konferenc. Trenutno je aktivna v dveh strokovnih upravnih odborih, v Društvu za marketing Slovenije ter mednarodnem združenju poslovnih komunikatorjev IABC EMENA. Ima 3 HubSpotove certifikate (inbound marketing, marketing software, partner).

* UROŠ ŽIŽEK je partner in direktor raziskav v podjetju E-laborat. Je redni predavatelj na Akademiji za poslovni intrernet - Netfork in na seminarjih, ki se ukvarjajo s spletnim nastopom. Je certificiran DIMAQ master trener. Je tudi (so)avtor vrsto objavljenih člankov (Delo, Delo FT, Manager, Računalniške novice, Vest.si itd.), knjige "Outernet – Preobrat v internetnem poslovanju" ter spletnih zapisov. Z raziskovanjem interneta, merjenjem učinkovitosti spletnega nastopa, uporabniško izkušnjo in s svetovanjem podjetjem se ukvarja že več kot 10 let, v raziskovalnih vodah pa je že od študija dalje.

* NINA KOŽAR je svetovalka za digitalno komuniciranje, ki že več kot 20 let deluje na področju marketinga in odnosov z javnostmi. Kariero je začela v glasbeni in filmski industriji, svoje poslanstvo pa končno našla v digitalnem komuniciranju. Kot informacijska arhitektka, tekstopiska in projektni vodja je sodelovala pri produkciji spletnih mest in oglasnih kampanj, med katerimi so tudi nagrajeni projekti (Gold Quill, SOF). Od leta 2011 je del ekipe Virtua PR, kjer se posveča vsebinskemu marketingu in snovanju komunikacijskih strategij.


« Nazaj na novice