Novice

POVABILO K SODELOVANJU NA SEJMU VANAKTIE SALON 01.-04.2.2018, BRUSELJ, BELGIJA Povabilo k sodelovanju na sejmu Vakantie Salon Bruselj 2018

POVABILO K SODELOVANJU NA SEJMU VANAKTIE SALON

01.-04.2.2018, BRUSELJ, BELGIJA

 

RIC Bela krajina v sodelovanju s TD Vigred in KC Semič objavlja povabilo za sodelovanje na razstavnem prostoru Slovenske turistične organizacije na sejmu Vakantie Salon v Bruslju, Belgija.

Sejem Vakantie Salon Holiday Fair poteka v Bruslju v Belgiji  med 1. in 4. februarjem 2018 in velja za velikana med turističnimi sejmi v tem delu Evrope z 40.000 kvadratnimi metri razstavnih površin, več kot 120.000 obiskovalci in 800 razstavljavci.  

Turisti iz Belgije veljajo za obiskovalce, ki ljubijo aktivnosti v naravi, hkrati pa se zanimajo za kulturne aktivnosti. Prav takšnih turistov si Bela krajina želi. Belokranjski turistični ponudniki na sejmu kot animatorji v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo sodelujemo že vrsto let in smo z odzivom obiskovalcev zelo zadovoljni.

S povabilom želimo omogočiti belokranjskih turističnim ponudnikom, da tudi sami sodelujejo pri animaciji in promociji lastne ponudbe ter ponudbe turistične destinacije Bele krajine na turističnem sejmu v Bruslju. Povabilo velja za tri osebe iz področja: vinogradništvo, rokodelstvo, ponudnik nastanitvenih kapacitet, aktivnosti na prostem. Na sejmu je mogoča tudi prodaja produktov oz. storitev.

Stroški sodelovanja na sejmu, ki jih krije vsak ponudnik sam, so naslednji:

-          Strošek prevoza na sejem (letalo) ali drug prevoz

-          Delež sofinanciranja pri najemu stanovanja

-          Prehrana

-          Okviren strošek na eno osebo znaša cca. 300€.

Prijave sprejemamo do srede, 10.1.2018 na elektronski naslov: gregor.jevscek@ric-belakrajina.si.  Več informacij na tel. številki 040 593 191 (Gregor).

 

 Prijavnica: Prijavnica VAkantie Salon Bruselj 2018 (doc; 465 KB)


« Nazaj na novice