Novice

POVABILO ZA ODKUP FOTOGRAFIJ BELE KRAJINE - POPRAVEK POVABILA

RIC Bela krajina v sodelovanju s TD Vigred Metlika in KC Semič objavlja povabilo za odkup fotografij Bele krajine, ki bodo uporabljene za promocijske vsebine turistične destinacije Bele krajine in reke Kolpe.

Pogoji:

-        Fotografija se mora lokacijsko navezovati nanašati na Belo krajino;

-        Fotografija mora biti opremljena z imenom in priimkom avtorja ter lokacijo;

-        Originalna velikost fotografije mora biti minimalno 4032x3024 slikovnih pik;

-        Fotografije ne smejo biti pred tem uporabljena za komercialne namene;

-        Fotografije morajo biti avtorsko delo prijavitelja, prijavitelji z oddajo fotografij naročniku zagotavljajo, da so sami lastniki in avtorji fotografij in kot taki izključni imetniki avtorskih pravic in da na teh fotografijah ne obstajajo kakršnekoli pravice tretjih oseb.;

-        Fotografije naj bodo v jpg. ali jpeg. formatu;

Prijavitelji fotografije pomanjšane velikosti formata 1024x768 (samo za predogled, izbrane originale avtorji dostavijo po podpisu pogodbe) dostavite preko WeTransferja na naslov gregor.jevscek@ric-belakrajina.si ali na elektronskem mediju v TIC Črnomelj (Trg svobode 3, 8340 Črnomelj) najkasneje do 29.1.2018.

Cena za odkup posamezne fotografije znaša 25€/bruto.

Naročnik se obvezuje, da bodo neizbrane fotografije avtorjem vrnjene po zaključku izbora na izvornih medijih in da ne bodo uporabljene.

Prednost pri odkupu bodo imele fotografije, ki prikazujejo aktivnosti v Beli krajini (npr. kolesarjenje, tek, pohodništvo, vinogradništvo, prireditve, gastronomijo, tradicionalno obrt itd.)

Prijave sprejemamo do ponedeljka, 29. 01. 2018 na elektronski naslov: gregor.jevscek@ric-belakrajina.si.  Več informacij na tel. številki 040 593 191 (Gregor). RIC Bela krajina, TD Vigred in TIC Semič bodo o odkupu odločale do 06.2.2018.« Nazaj na novice