Novice

Predstavitev Bele krajine na MOS 2017

OOZ Črnomelj in OOZ Metlika skupaj z nosilci turistične dejavnosti v Beli krajini vabimo na 50. MEDNARODNI SEJEM OBRTI IN PODJETNOSTI MOS 2017, od torka, 12., do nedelje, 17. septembra, 2017 v Celje, dvorana L1.

Tudi letos bomo obiskovalcem na razstavnem prostoru BELA KRAJINA v dvorani L1 predstavili podjetništvo in obrt ter turistično destinacijo Bela krajina.

Z razstavnimi artikli in promocijskim materialom se vam bodo predstavili obrtniki, podjetniki ter ostalimi nosilci turizma in podjetništva v Beli krajini.

Predstavilo se bo 16 podjetnikov in obrtnikov iz celotne Bele krajine, sodelavci belokranjskih Turistično informacijskih centrov pa bodo obiskovalcem predstavili Belo krajino kot turistično destinacijo.Za animacijo obiskovalcev in promocijo nagradne igre bo poskrbel tudi naš lik 'Pastirček'.

Bela krajina je kot ena izmed Zelenih turističnih destinacij dobila priložnost in se bo predstavila tudi na posebnem razstavnem prostoru MGRT, v petek 15.6.2017, ko bomo poskrbeli tudi za animacijo.

Za pestrost dogajanja na našem razstavnem prostoru in predvsem za prepoznavnost naše regije bomo poskrbeli s promocijo belokranjske gastronomske ponudbe in z nagradno igro s privlačnimi nagradami naših razstavljavcev.

Predstavniki razstavljavcev se veselimo snidenja z vami na našem skupnem razstavnem prostoru pod sloganom  »Bela krajina – dobro za oba«.

Še posebej vabljeni na otvoritveni dan sejma, v torek, 12. septembra 2017.

VABILO: MOS 2017 (pdf; 695 KB)


« Nazaj na novice