Novice

Slovenska turistična borza 2017

SIW 2017: SLOVENSKA TURISTIČNA BORZA, NAJVEČJI MEDNARODNI POSLOVNI DOGODEK SLOVENSKEGA TURISTIČNEGA GOSPODARSTVA
 
Dovolite, da vas ponovno spomnimo na letošnjo turistično borzo SIW, ki jo kot vsako leto organizira Slovenska turistična organizacija. SIW je z leti postal osrednji poslovni dogodek slovenskega turističnega gospodarstva, zato ga preprosto ne morete spregledati. 
 
SIW 2017 bo potekal v Ljubljana med 11. in 13. majem, osrednji borzni dan pa se bo odvijal 12. maja. Poslovni borzi in prijetnim večerom, namenjenim druženju in mreženju, bodo sledile študijske ture, kjer se bodo tuji udeleženci seznanili s turistično ponudbo Slovenije. Splošna študijska tura po Sloveniji bo potekala pred osrednjim poslovnim dnevom, in sicer od 10. do 11. maja.

 

Okvirni programi študijskih potovanj so objavljeni na naši spletni strani.
 
Prijave na SIW 2017 so odprte, zato vas vljudno vabimo, da izpolnite on-line prijavnico. Razpisana mesta za udeležbo na borzi so omejena, rok za prijavo pa je 11. april 2017 oz. do zapolnitve mest.


11. aprila bomo odprli aplikacijo tudi za sklepanje obveznih on-line sestankov, ki vsem udeležencem omogoča bolj učinkovit borzni nastop.
 
Tudi letos smo pripravili posebno ponudbo dodatne predstavitve v okviru borze SIW. Vzporedne promocijske kanale smo za vas odprli prav z razlogom, da lahko dodatno izpostavite svojo ponudbo in povečate učinek vašega nastopa ter istočasno znižate strošek zakupa razstavnega prostora. Ker so nekateri mediji, kot je katalog, v obsegu omejeni, rezervacije prostora sprejemamo samo do 30. marca do 12.00 ure. 
 
Prijavnico in več informacij najdete na www.slovenia.info/siw
 
 

EKIPA SIW

Slovenska Turistična Organizacija
Dimičeva  13, SI - 1000 Ljubljana
tel: +386 1 589 85 37
tel: +386 1 589 85 60
siw2017@slovenia.info
www.slovenia.info/siw  

« Nazaj na novice