Aktualno

Brezplačne izobraževalne delavnice na področju turizma in učinkovite predstavitve tuistične ponudbe

Spoštovani partnerji v turizmu,

v RIC Bela krajina bomo v oktobru in novembru 2020 izvedli sklop 4 praktično naravnanih izobraževalnih delavnic s področja turizma - kreairanja turističnih doživetij, dizajna, komunikacije ter zagotavljanja kakovostne izvedbe turističnih storitev.

Delavnice bodo potekale v Kulturnem centru Semič, Prosvetna ulica 4, 8333 Semič po sledečem časovnem razporedu:

  • 13. 10. 2020, 17.00 - 19.30: Kreativno ustvarjanje in kakovostna izvedba zapomnljivih turističnih doživetij ter zgodb, ki navdušijo in privabijo v novi turistični realnosti.
  • 20. 10. 2020, 17.00 - 19.30: Kako z dizajnim in udobjem za gosta dosegati višjo vrednost in prodajo v novi turistični realosti?
  • 27. 10. 2020, 17.00 - 19.30: Kako učinkovito komunicirati v novi realosti turizma in dosegati zadovoljstvo gostov? Kako upravljati s težavnimi situacijami?
  • 3. 11. 2020, 17.00 - 19. 30: Kako navdušiti gosta in prodari več z osebnim pristopom, informiranjem in kvaliteto?

Podrobni program delavnic se nahaja v priponki.

Delavnice bodo praktično naravnane, in sicer bodo tematike obravnavane skozi aktualne trende s prikazi raznolikih primerov iz prakse. Prav tako boste o posameznih tematikah nekaj praktičnih aktivnosti (vaj) naredili tudi za svojo turistično ponudbo oz. poslovanje. Delavnice se vsebinsko nadgrajujejo, zato priporočamo udeležbo na vseh.

Komu so delavnice namenjene?

Delavnice so vsebinsko prilagojene vsem ponudnikom turističnih storitev (nastanitve, gostinstvo, turistične atrakcije, vinarji, turistične kmetije...), ki želite nadgraditi svoje znanje na področju ustvarjanja turističnih doživetij ter kvalitetnega predstavljanja turistične ponudbe za doseganje večje konkurenčnosti ter višje vrednosti za domače in tuje goste.

In cena?

Udeležba na delavnicah je brezplačna. Usposabljanje je aktivnost v okviru razpisa "Dvig kompetenc vodilnih turističnih destinacij in razvoj turistične ponudbe v vodilnih turističnih destinacijh v letih 2020 in 2021", ki ga sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Kako se prijavim?

Predhodna prijava na izobraževalne delavnice je obvezna, prijavite pa se lahko najkasneje do 7. 10. 2020, na e-naslov: klaudija.jaketic@ric-belakrajina.si.

Oddana prijava še ne pomeni potrditve, o potrditvi vas bomo obvestili z e-sporočilom.

Ne odlašajte s prijavo, saj je število mest omejeno.

Vljudno vabljeni!

Nazaj na: Aktualno