Aktualno

IGRAJ SE V MESTU - DAN BREZ AVTOMOBILA (ETM 2023)_NAJEM STOJNIC

Spoštovani ponudniki.
Občina Črnomelj se je uspešno prijavila na razpis za sofinanciranje priprave in izvedbe aktivnosti Evropskega tedna mobilnosti v letu 2023 v okviru projekta LIFE IP CARE 4 CLIMATE – LIFE17 IPC/SI/000007. RIC Bela krajina smo partner v projektu in skupaj bomo v septembru izvedli različne aktivnosti.
Vabimo vas k sodelovanju na dogodku "Igraj se v mestu - dan brez avtomobila", ki poteka v sklopu projekta ETM 2023 s katerim bomo parkirišče pri gradu Črnomelj za en dan spremenili v prostor z različnimi aktivnostmi.
V sklopu dogodka bomo organizirali tržnico lokalnih ponudnikov. K sodelovanju vabimo trgovce, gostince, vinarje, ustvarjalce, oblačil, nakita, pletenih in kvačkanih izdelkov, izdelkov za dom, pridelovalce pekovskih, žitnih, medenih, čokoladnih, mlečnih in podobnih izdelkov, cvetličarje, izdelovalce izdelkov domače obrti in podobnih vsebin primernih dogodku.
Dogodek načrtujemo v petek, 22. septembra 2023, na Trgu svobode (parkirišče pri gradu Črnomelj). Potekal bo od 16.00 do 19.00, tako da predlagam, da pridete na lokacijo ob 15.00, kjer vas bodo stojnice že čakale.
Prijava mora vsebovati:
  • izpolnjen obrazec »Vloga za najem stojnice na prireditvi« in
  • izpolnjeno »Izjavo prodajalca o spoštovanju predpisov za izvajanje prodaje« za vse, ki bodo na stojnici izvajali prodajo.

Oba obrazca skupaj s "Splošnimi pogoji sodelovanja na prireditvi" najdete v priponki. Rok za oddajo obrazcev je do vključno ponedeljka, 4. 9. 2023.

Prijavo je potrebno poslati po elektronski pošti na naslov klaudija.jaketic@ric-belakrajina.si ali izročiti osebno na sedež RIC-a (Ulica na Utrdbah 18, 8340 Črnomelj, kontakt: +386 40 147 765).

Nazaj na: Aktualno
Dostopnost
Zagotavlja:
sogo logo