Aktualno

Izobraževalni delavnici na temo identifikacije turistične ponudbe in dviga kakovosti ponudbe v gastronomiji

Vabimo vas, da se udeležite poučnih in zanimivih izobraževalnih delavnic na temo identifikacije turistične ponudbe in dviga kakovosti ponudbe v gastronomiji.

Do delavnic boste lahko dostopali prek Zoom povezave.

1. DENTIFIKACIJA TURISTIČNE PONUDBE

Torek, 9. 3. 2021 ob 16.30
  • Kako narediti turistično ponudbo posameznih turističnih ponudnikov posebno, drugačno, avtentično?
  • Kako narediti turistično ponudbo celotne destinacije Bela krajina posebno, privlačno in predvsem bolj prepoznavno na turističnem trgu?
Predavateljici:

Mag. Darja Radić, strokovnjakinja s področja turizma in konkurenčnosti z 31 letnimi izkušnjami na področju spodbujanja turizma, priprave strateških dokumentov in razvojnih politik, podjetništva, konkurenčnosti in inovativnosti na vodilnih mestih v privatnih in javnih institucijah.
Dr. Boža Grafenauer, strokovnjakinja s področja vključevanja in interpretacije dediščine v turizem. Njeno raziskovalno in izobraževalno delo je vseskozi usmerjeno v raziskovanje slovenske kulture, načina življenja in vključevanja v turizem.
2. DVIG KAKOVOSTI PONDUBE V GASTRONOMIJI

Sreda, 10. 3. 2021 ob 16.30

  • Razvoj destinacije Radolca in primer dobre prakse Okusov Radolce.

Predavateljica: Marcela Klofutar, Vila Podvin

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/93283574586?pwd=NmNmeldUYTRJMWJmd3IrWjBKYlNYUT09

Na delavnici se ni potrebno predhodno prijaviti.

Ne zamudite delavnic izkušenih in karizmatičnih predavateljic z dolgoletnimi izkušnjami v turistični panogi.

Lepo vabljeni!

Nazaj na: Aktualno