Aktualno

MIKLAVŽEVA TRŽNICA – POZIV STOJNIČARJEM

Najbolj prazničen mesec je že skoraj pred vrati in mi ga bomo začeli s tradicionalnim dogodkom Zabavaj se v mestu. V starem mestnem jedru Črnomlja se bo v soboto, 2. decembra 2023, v popoldanskih urah, odvil zabavno – kulturni program s spektakularno animacijo za otroke in odrasle. Skupaj bomo prižgali praznične lučke in pričakali Miklavža. Priredili bomo Miklavževo tržnico na katero vabimo ponudnike, da si čim prej zagotovite svojo stojnico in naredite dogodek še posebej prazničen.

Najem stojnic je brezplačen. Število stojnic je omejeno, prednost bodo imeli ponudniki, ki so navedeni v pravilniku o sodelovanju,

K sodelovanju vabimo trgovce, gostince, vinarje, ustvarjalce, oblačil, nakita, pletenih in kvačkanih izdelkov, izdelkov za dom, pridelovalce pekovskih, žitnih, medenih, čokoladnih, mlečnih in podobnih izdelkov, cvetličarje, izdelovalce izdelkov domače obrti in podobnih vsebin primernih dogodku.

Prijava mora vsebovati:

  • izpolnjen obrazec »Vloga za najem stojnice na prireditvi« in
  • izpolnjeno »Izjavo prodajalca o spoštovanju predpisov za izvajanje prodaje« za vse, ki bodo na stojnici izvajali prodajo.

Rok za oddajo obrazcev je do vključno ponedeljka, 13. 11. 2023. Prijavo je potrebno poslati po elektronski pošti na naslov klaudija.jaketic@ric-belakrajina.si ali izročiti osebno na sedež RIC-a (Ulica na Utrdbah 18, 8340 Črnomelj).

Za dodatne informacije o stojnicah ter postopku sodelovanja, vas prosimo, da se obrnete na našo organizacijsko ekipo prek e-pošte (klaudija.jaketic@ric-belakrajina.si ali urska.jerman@ric-belakrajina.si).

Nazaj na: Aktualno
Dostopnost
Zagotavlja:
sogo logo