Aktualno

POVABILO K ODDAJI PONUDB ZA IZVEDBO AKTIVNOSTI V OKVIRU PROJEKTA KULTURA - FOTOGRAFSKE STORITVE

 1. NARO─îNIK POVABILA

Razvojno informacijski center Bela krajina, Trg svobode 3, 8340 ─îrnomelj, na osnovi spodaj opredeljenih pogojev vabi vse zainteresirane, da na prilo┼żenem obrazcu podajo ponudbo za izvedbo storitev.

 1. OPREDELITEV PROJEKTA

Javni zavod RIC Bela krajina je eden od partnerjev v projektu ┬╗Tudi dedi┼í─Źina Jastrebarskega in ─îrnomlja je lahko 'cool'. Za vse┬ź, ki je bil prijavljen na razpis Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Hrva┼íka. Akronim projekta je ┬╗kulTura┬ź, njegov cilj pa predstavitev kulturne dedi┼í─Źine s posebej zasnovano turisti─Źno turo, ki povezuje kulturne znamenitosti na obmo─Źju Jastrebarskega in ─îrnomlja. Zamisel turisti─Źnega produkta bo povezala kulturno dedi┼í─Źino z lokalno ponudbo, ki ju bodo obiskovalci izkusili med sprehodom po ulicah, trgih in parkih. Projekt bo hkrati postal primer dobre prakse, ki ga bo mogo─Źe uporabiti tudi v drugih manj┼íih krajih ob slovensko-hrva┼íki meji.

 1. PREDMET POVABILA

Predmet povabila je izvedba storitev zunanjega strokovnega izvajalca za izvedbo fotografiranja za potrebe produkta 'Kultura':

 • Fotografiranje to─Źk (nepremi─Źna kulturna dedi┼í─Źina) na turisti─Źni poti (75 fotografij)
 • Fotografiranje ostalih zanimivih to─Źk na turisti─Źni poti (40 fotografij)
 • Fotografije starega mestnega jedra iz zraka (15 fotografij)
 • Situacijsko fotografiranje s statisti (mladi popotniki avanturisti, dru┼żine, zeleni opazovalci ÔÇô seniorji) (200 fotografij)
 • Ostalo fotografiranje po navodilih naro─Źnika (do 30 fotografij)

Podrobnej┼ía specifikacija aktivnosti in podroben terminski plan se sproti dogovori z naro─Źnikom in svetovancem. Izvajalec pri dokumentiranju upo┼íteva CGP projekta, katero mu zagotovi naro─Źnik.

 1. IZHODIŠČA ZA PRIPRAVO PONUDBE

Iz ponudbe naj bodo razvidni naslednji podatki:

 • kontakt ponudnika
 • predmet ponudbe
 • vrednost ponudbe z DDV
 • rok izvedbe storitev
 • veljavnost ponudbe

Vrednost ponudbe mora zajemati izvedbo vseh aktivnosti iz 3. to─Źke. Popusti in rabati morajo biti ┼że vklju─Źeni v ponujeno ceno.

 1. ─îASOVNI IN FINAN─îNI OKVIR

Izvajalec se obve┼że vse aktivnosti izvesti v skladu z dogovorom. Ponudba mora vklju─Źevati vse stro┼íke povezane z izvedbo aktivnosti; stro┼íke poti, ipd.. Naro─Źnik ne sme imeti z izvedbo aktivnosti nobenih dodatnih stro┼íkov, ─Źe niso posebej dogovorjeni in naro─Źeni.

 1. PLA─îILNI POGOJI

Za izvedbo storitve naro─Źnik sklene pogodbo z izbranim ponudnikom. Pla─Źilo za opravljene storitve bo izvedeno na podlagi izstavljenega ra─Źuna po vseh opravljenih aktivnostih in po predaji dokumentacije.

 1. MERILA ZA IZBOR

Izvajalec storitve bo izbran glede na najni┼żjo ponujeno ceno. Pri izboru bo poleg naro─Źnik preverjal tudi reference ponudnika, na podlagi katerih se bo opravil kon─Źni izbor. Naro─Źnik si pridr┼żuje pravico, da na podlagi prejetih ponudb ne izbere nobenega izvajalca.

 1. ROK ZA PREDLO┼ŻITEV IN NA─îIN PREDLO┼ŻITVE PONUDBE

Ponudbe se predlo┼żijo na obrazcu v pisni obliki po po┼íti na naslov naro─Źnika, ali osebno oziroma elektronsko na naslov elektronske po┼íte: alenka.tomasic@ricbelakrajina.si najkasneje do 6. 5. 2019 (datum prispetja ponudbe k naro─Źniku). Kontaktna oseba za dodatne informacije: Alenka Toma┼íi─Ź, tel. 040 728 724, alenka.tomasic@ric-belakrajina.si.

─îrnomelj, 25. 4. 2019

Razvojno informacijski center Bela krajina

Peter ─îrni─Ź, direktor

Nazaj na: Aktualno