Aktualno

RAZVAJAJ SE V MESTU_POZIV STOJNIČARJEM

Razvajaj se v mestu je tradicionalen dogodek, ki se odvija v mesecu marcu in je namenjen dnevu žena ter oživitvi starega mestnega jedra Črnomelj. Letošnji dogodek se bo odvil v petek, 8. marca 2024, na Petrovem trgu v Črnomlju. Poleg kulturnega programa bomo organizirali tržnico lokalnih ponudnikov.

K sodelovanju vabimo trgovce, gostince, vinarje, ustvarjalce, oblačil, nakita, pletenih in kvačkanih izdelkov, izdelkov za dom, pridelovalce pekovskih, žitnih, medenih, čokoladnih, mlečnih in podobnih izdelkov, cvetličarje, izdelovalce izdelkov domače obrti in podobnih vsebin primernih dogodku.

Prijava mora vsebovati:

  • izpolnjen obrazec »Vloga za najem stojnice na prireditvi« in
  • izpolnjeno »Izjavo prodajalca o spoštovanju predpisov za izvajanje prodaje« za vse, ki bodo na stojnici izvajali prodajo.

Oba obrazca skupaj s "Splošnimi pogoji sodelovanja na prireditvi" najdete v priponki. Rok za oddajo obrazcev je do vključno četrtka, 22. 2. 2024.

Prijavo je potrebno poslati po elektronski pošti na naslov klaudija.jaketic@ric-belakrajina.si ali izročiti osebno na sedež RIC-a (Ulica na Utrdbah 18, 8340 Črnomelj, kontakt: +386 40 147 765).

Nazaj na: Aktualno
Dostopnost
Zagotavlja:
sogo logo