Aktualno

Trip in the Bag - Po poteh skrivnostnih mlinov, dogodivščina v nahrbtniku za popoln družinski izlet!

RIC Bela krajina je v sodelovanju s Trip in the Bag oblikoval nov turistični produkt Po poteh skrivnostnih mlinov.

Trip in the Bag je svojevrsten izlet, ki vam bo nedvomno začinil vaš dan. Je mešanica pravega izleta, lova na zaklad in sobe pobega. Izlet si boste časovno krojili sami, saj ni nikakršnih časovnih omejitev, prav tako ne potrebujete nobene predhodne rezervacije. Preprosto vzamete svoj nahrbtnik in se podate na dogodivščino v Belo krajino, kjer boste spoznali poklic mlinarja, se predajali objemu čudovite Kolpe in spoznali prelepo naravo naj južnejšega dela Slovenije.

Izlet je primeren za družine, pare in skupine prijateljev, ki so na izletu radi aktivni in se ob poležavanju na plaži ali sedenju v kavarni hitro zdolgočasijo.

Nahrbtnik lahko naročite preko spletne strani in ga prejmete v 1-3 delovnih dneh na vaš naslov oz. prevzamete osebno na poslovalnici turistične agencije GlobartGO! v Ljubljani na Savski cesti 5. Lahko pa ga kupite in prevzamete tudi na sami destinaciji v Črnomlju na turistično informacijskem centru - TIC Črnomelj.

Eden nahrbtnik zadostuje za do šest oseb. Izlet je mogoče opraviti v 5-6 urah, a priporočamo, da si vzamete ves dan in se na izlet odpravite v dopoldanskih urah. Tako ne boste pod časovnim pritiskom, hkrati pa več časa omogoča, da res užijete vsak trenutek in kraj. Pot je mogoče opraviti z avtomobilom, delno pa obvezno peš. Celotna pot je dolga približno 40 km.

Za "Kam z mulcem" je bil tokratni družinski izlet res izjemen, najbolj navdušeni pa so bili nad neznanimi kraji, mirom, najlepšimi razgledi in naravo. Več si lahko preberete na https://kamzmulcem.si/spoznavanje-najlepsih-kotickov-bele-krajine-s-pomocjo-skritega-zaklada/

Več informacij najdete na www.tripinthebag.si/.
Nazaj na: Aktualno