Aktualno

Lokalna akcijska skupina LAS Dolenjska in Bela krajina je v sredo, 10. aprila 2019, objavila četrti javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev na območju LAS Dolenjska in Bela krajina v programskem obdobju 2014–2020, ki se bodo financirale iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

Več

Preko prijavnega obrazca nam sporočite katere fotografije si želite prejeti v polni velikosti ter za kaj jih boste uporabili in v najkrajšem možnem času vam jih bomo posredovali. Fotografije lahko prosto uporabljate za lastne tiskovine ter digitalno promocijo, ne smete pa jih posredovati tretji osebi (razen npr. oblikovalcem, ki vam oblikuje katalog, urednikom vaše spletne strani itd.).

Več

Zainteresirane ponudnike Bele krajine pozivamo da se prijavijo za sistem Odprta vrata Bele krajine za obdobje april/maj 2019.

Več

Povabilo k oddaji ponudb za izvedbo aktivnosti v okviru projekta Kultura - izvedba zasnove vsebine in opreme razstave 'Zakladnica Črnomlja'.

Več

Gozdarstvo Slovenije in Bele krajine

Vabimo vas na predavanje z naslovom "Gozdarstvo Slovenije in Bele krajine", ki bo v sredo 13. marca 2019, ob 19. uri v prostorih domačije Plavec (Veliki Nerajec 11 – Galerija Štala).

Več

Anketa projekt KulTura

Več

Sejem Alpe Adria 2019

Osrednji slovenski turistični sejem 30. ALPE - ADRIA bo potekal od srede, 30. januarja, do sobote, 2. februarja 2019, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Več

3. JAVNI POZIV za izbor operacij za uresničevanje ciljev na območju LAS Dolenjska in Bela krajina v programskem obdobju 2014–2020, ki se bodo financirale iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP).

Več
Dostopnost
Zagotavlja:
sogo logo