Aktualno

RIC Bela krajina objavlja povabilo za odkup fotografij Bele krajine, ki bodo uporabljene za promocijske vsebine turistične destinacije Bele krajine.

Več

Povabilo za sodelovanje na sejmih v tujini

RIC Bela krajina v sodelovanju s TD Vigred in KC Semič objavlja povabilo za sodelovanje na razstavnem prostoru Bele krajine na sejmu Vakantiebeurs v Utrechtu, Nizozemska in sejem VakantieSalon v Bruslju, Belgija.

Več

Poziv k sodelovanju SIO-RIC 2018-2019

Poziv k sodelovanju SIO-RIC 2018-2019 - mentoriranje in ekspertno svetovanje za ponudnike na področju turizma v Beli krajini

Več

Vljudno vabljeni na Dan Lokalne akcijske skupine Dolenjske in Bele krajine »Rokodelski sejem Bele krajine«, ki bo potekal v petek, 26. oktobra 2018, med 13. in 19. uro na Petrovem trgu v Črnomlju (ploščad med Glasbeno šolo Črnomelj in cerkvijo sv. Petra).

Več

»ROKE NAM NISO ZASTONJ ZRASLE«

Od 8. 10. 2018 dalje si lahko v dinamični izložbi v centru Črnomlja ogledate razstavo rokodleskih izdelkov »ROKE NAM NISO ZASTONJ ZRASLE«, ki predstavlja izdelke rokodelcev na področju Dolenjske in Bele krajine.

Več

Sestanek s ponudniki Bele krajine

Vabljeni na sestanek ponudnikov turistične destinacije Bela krajina, ki bo v sredo, 17. 10. 2018, ob 19.00 uri v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina

Več

V okviru projekta Alternativna mobilnost ob Kolpi - KOLPA E-BIKE širšo javnost spodbujamo k spoznavanju prednosti okolju prijaznih (e)vozil in promociji e-kolesarjenja, okolju prijaznejšega transporta, brez emisij.

Več

RIC Bela krajina ponovno objavlja povabilo za odkup fotografij Bele krajine, ki bodo uporabljene za promocijske vsebine turistične destinacije Bele krajine.

Več

Poziv za vpis ponudnikov za Odprta vrata Bele krajine za obdobje november 2018 - februar 2019

Več
Dostopnost
Zagotavlja:
sogo logo