Aktualno

Zainteresirane ponudnike Bele krajine pozivamo da se prijavijo za sistem Odprta vrata Bele krajine za obdobje april/maj 2019.

Več

Povabilo k oddaji ponudb za izvedbo aktivnosti v okviru projekta Kultura - izvedba zasnove vsebine in opreme razstave 'Zakladnica Črnomlja'.

Več

Gozdarstvo Slovenije in Bele krajine

Vabimo vas na predavanje z naslovom "Gozdarstvo Slovenije in Bele krajine", ki bo v sredo 13. marca 2019, ob 19. uri v prostorih domačije Plavec (Veliki Nerajec 11 – Galerija Štala).

Več

Anketa projekt KulTura

Več

Sejem Alpe Adria 2019

Osrednji slovenski turistični sejem 30. ALPE - ADRIA bo potekal od srede, 30. januarja, do sobote, 2. februarja 2019, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Več

3. JAVNI POZIV za izbor operacij za uresničevanje ciljev na območju LAS Dolenjska in Bela krajina v programskem obdobju 2014–2020, ki se bodo financirale iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP).

Več

RIC Bela krajina objavlja povabilo za odkup fotografij Bele krajine, ki bodo uporabljene za promocijske vsebine turistične destinacije Bele krajine.

Več

Povabilo za sodelovanje na sejmih v tujini

RIC Bela krajina v sodelovanju s TD Vigred in KC Semič objavlja povabilo za sodelovanje na razstavnem prostoru Bele krajine na sejmu Vakantiebeurs v Utrechtu, Nizozemska in sejem VakantieSalon v Bruslju, Belgija.

Več

Poziv k sodelovanju SIO-RIC 2018-2019

Poziv k sodelovanju SIO-RIC 2018-2019 - mentoriranje in ekspertno svetovanje za ponudnike na področju turizma v Beli krajini

Več

Vljudno vabljeni na Dan Lokalne akcijske skupine Dolenjske in Bele krajine »Rokodelski sejem Bele krajine«, ki bo potekal v petek, 26. oktobra 2018, med 13. in 19. uro na Petrovem trgu v Črnomlju (ploščad med Glasbeno šolo Črnomelj in cerkvijo sv. Petra).

Več